Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Nieuwbouwprojecten
Samen met de gemeente Zevenaar willen we de komende jaren graag sociale woningen toevoegen in de gemeente Zevenaar omdat de verwachtingen aangeven dat de vraag voorlopig (veel) groter blijft dan ons woningaanbod. We zoeken samen met de markt actief naar vernieuwende concepten waarmee we ook voor lagere huurprijzen woningen kunnen ontwikkelen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de nieuwbouw, woningtype, huurprijzen, oplevering dan informeren wij u op onderstaande pagina.

Verduurzamen
Energielasten maken een wezenlijk onderdeel uit van de woonlasten. We focussen qua duurzaamheid in eerste instantie op maatregelen die bijdragen aan de betaalbaarheid. 

 

 

In uitvoering: 12 woningen aan de Kulturweide, Middag Oost in Babberich

Woningen
Alle 12 woningen hebben een gebruiksoppervlak van 81,5m2, 2 slaapkamers en een royale zolderverdieping.
De woningen zijn bijna energieneutraal zijn (BENG+).

Informatie over de verhuur
In de loop van 2024 worden de woningen waarop gereageerd kan worden te huur aangeboden op www.entree.nu en maken we de spelregels voor de toewijzing bekend.

De verwachting is dat de bewoners rond de zomerperiode de sleutel in ontvangst kunnen nemen.

Actueel nieuws over het nieuwbouwproject leest u op deze pagina.

 

Onderstaande projecten zijn in voorbereiding. Zodra er meer bekend is over onder andere woningtypen, huurprijzen en planning informeren wij u op deze pagina.

33 woningen De Holtkamp, Groot Holthuizen.

 

Onderzoek naar flexwoningen
Baston Wonen en gemeente Zevenaar onderzoeken gezamenlijk de bouw van zo'n 30 flexwoningen op de locatie aan de Reisenakker in Zevenaar.