Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Nieuwbouwprojecten
Samen met de gemeente Zevenaar willen we de komende jaren graag sociale woningen toevoegen in de gemeente Zevenaar omdat de verwachtingen aangeven dat de vraag voorlopig (veel) groter blijft dan ons woningaanbod. We zoeken samen met de markt actief naar vernieuwende concepten waarmee we ook voor lagere huurprijzen woningen kunnen ontwikkelen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de nieuwbouw, woningtype, huurprijzen, oplevering dan informeren wij u op onderstaande pagina.

Verduurzamen
Energielasten maken een wezenlijk onderdeel uit van de woonlasten. We focussen qua duurzaamheid in eerste instantie op maatregelen die bijdragen aan de betaalbaarheid. 

In uitvoering: 12 woningen aan de Kulturweide, Middag Oost in Babberich

Woningen
Alle 12 woningen hebben een gebruiksoppervlak van 81,5m2, 2 slaapkamers en een royale zolderverdieping te bereiken met een vaste trap.
De 12 woningen zijn verhuurd.

Informatiebrochure
Klik hier voor de informatiebrochure.

De verwachting is dat de bewoners begin juni de sleutel in ontvangst kunnen nemen. 

33 huurwoningen de Holtkamp, Groot Holthuizen Zevenaar

In het buurtschap De Holtkamp in de wijk Groot Holthuizen is Van de Klok gestart met de bouw van een mix van 33 betaalbare huurwoningen voor verschillende doelgroepen.  

Verschillende typen woningen
De woningen zijn verspreid over De Holtkamp en geschikt voor kleine- (2 slaapkamers) en grotere huishoudens (3 slaapkamers). Ook levensloopbestendige woningen met een slaapkamer op de begane grond maken onderdeel uit van het bouwplan.

Betaalbaar wonen
Afhankelijk van het inkomen heeft men recht op huurtoeslag. Dat de woningen bijna energieneutraal zijn, draagt bij aan betaalbare woonlasten.

Informatie over de verhuur
Vanaf 21 maart worden wekelijks de woningen waarop gereageerd kan worden te huur aangeboden op www.entree.nu en maken we de spelregels voor de toewijzing bekend.
Voor de levensloopbestendige woningen komen woningzoekenden in aanmerking met een indicatie voor een levensloopbestendige woning (afgegeven door de gemeente) met voorrang voor inwoners uit de gemeente Zevenaar. De verwachting is dat de eerste bewoners in de 2e helft van 2024 de sleutel in ontvangst kunnen nemen.

Klik hier voor de verhuurbrochure

Woningen en ligging
De woningen van 402 met een huurprijs van € 650,43 zijn praktisch ingedeeld en comfortabel. Het nieuwe woonplan wordt een combinatie van grondgebonden en gestapelde woningen (2 woonlagen). De studio’s hebben een eigen entree, woonkamer/keuken en een afgesloten slaapkamer. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en verbinding met de buitenomgeving. De woningen worden uitgevoerd met onderhoudsarme materialen. De beschikbare woningen worden op een later moment aangeboden via www.entree.nu

Gezamenlijke buitenruimte
De binnentuin van het plan, gelegen tussen de woningen, biedt een belangrijk meerwaarde voor de leefbaarheid, het is dé plek om elkaar te ontmoeten.

De gezamenlijke buitenruimte wordt ingericht in samenwerking met de toekomstige bewoners.