Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Sponsorbeleid

Wij zijn er voor mensen die op de vrije markt in de gemeente Zevenaar geen betaalbare woning kunnen vinden. Dat betekent mensen met een bescheiden budget. We kunnen iedere euro (afkomstig van huurders!) maar een keer uitgeven. Onze grootste uitdaging  is om wonen voor onze doelgroep betaalbaar te houden.
Daarnaast is met ingang van 1 juli 2015 de nieuwe Woningwet van kracht. De Woningwet staat ons alleen nog toe om een bijdrage te leveren aan verzoeken die uitsluitend ten goede komen aan de huurders van Baston Wonen. Activiteiten voor een breder publiek zoals bijvoorbeeld een sportclub, speelplekken, een culturele- en muzikale  activiteiten kan Baston Wonen daarom niet meer ondersteunen.

 

Betrokkenheid van Baston Wonen
Wél blijft het mogelijk om initiatieven van onze huurders te ondersteunen. Dat doen we dan ook graag. Op deze manier willen wij onze (maatschappelijke) betrokkenheid laten zien en dragen we bij aan een leefbare samenleving. Wij richten ons op activiteiten waarbij het ontmoeten en samenwerken van huurders centraal staat.    

De sociaal consulenten staan u graag te woord. U kunt ze van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer: 0316-580358. Een e-mail sturen kan ook naar: info@baston.nl t.a.v. de sociaal consulenten.