Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Er zijn nieuwe regels voor brandveiligheid in woongebouwen. Een belangrijk onderdeel van deze regels is dat vluchtwegen altijd vrij moeten zijn. Dit betekent dat er geen (elektrische) fietsen, scootmobielen (en andere vervoersmiddelen), grofvuil, meubilair en overige versieringen in de openbare ruimtes geplaatst mogen worden. Hieronder leest u wat dit betekent.

Gangen en algemene ruimten veilig maken en houden
Het is belangrijk dat u bij brand snel en veilig het gebouw kunt verlaten. Heeft u zelf voorwerpen geplaatst dan vragen we u alle voorwerpen weg te halen. De voorwerpen die wij hebben opgehangen halen wij zelf weg.

Deze maatregelen geldt voor al onze complexen met ingang van 1 juli 2024. Per woongebouw gaan wij de algemene ruimtes nalopen en waar nodig spullen (laten) verwijderen.

Wij snappen dat dit nogal wat betekent voor de sfeer en uw gemak. Maar veiligheid voor u en uw buren staat voorop.

Scootmobielen ook verwijderen
Ook scootmobielen en andere vervoersmiddelen mogen niet meer geplaatst worden in gangen en algemene ruimten. We beseffen ons dat sommige bewoners afhankelijk zijn van hun scootmobiel. Misschien zijn er andere opties om uw scootmobiel veilig te stallen, zoals in uw woning of (eigen)berging? Komt u er niet uit? Bel of mail ons dan kunnen we samen kijken naar een oplossing. 

Samen kijken naar sfeervolle ruimten
We proberen samen met bewoners te kijken hoe we de ruimtes op een veilige manier weer sfeervol kunnen maken. Heeft u hier ook behoefte aan in uw gebouw? Belt u ons.