Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Aangepaste dienstverlening in verband met coronamaatregelen

De veiligheid van onze medewerkers, familie, huurders en samenwerkingspartners blijft leidend.

Zo gaat Baston Wonen er mee om
Het advies van de RIVM is thuiswerken is de norm, tenzij het echt niet anders kan. Ook wij blijven deze richtlijnen volgen en daarom zorgen wij ervoor dat er zo weinig mogelijk mensen bij elkaar komen. We houden de huidige lijn voorlopig vast tot nader bericht. Hieronder leest u hier meer over.

Sluiting kantoor
Ons kantoor is alleen op afspraak geopend. Wij vragen onze bezoekers

  • bij het bezoek aan het kantoor de handen te ontsmetten bij binnenkomst (er staat een apparaat);
  • zich bij binnenkomst te melden aan de receptie;
  • anderhalve meter afstand aan te houden zoals met de belijning is aangegeven.

Wij helpen u graag bij voorkeur per e-mail en telefonisch
Als uw vraag niet dringend is, dan adviseren wij u ons een e-mail te sturen naar info-at-baston.nl
Wij zijn van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.30 uur telefonisch bereikbaar via (0316) 58 03 58. Het kan zijn dat u door drukte langer dan normaal in de wachtrij staat.

Reparatieverzoek
Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden vragen wij onze huurder naar een andere ruimte te gaan, om zo veilig te kunnen werken. Heeft u of één van uw huisgenoten verkoudheid- , griepklachten, koorts of zit in thuisquarantaine laat het ons vooraf weten.

MijnBaston
U kunt uw reparatiemeldingen weer via MijnBaston, ons huurdersportaal, indienen en zelf een afspraak inplannen. U heeft hiervoor geen inlog meer nodig. Dit kan met uw postcode en huisnummer.

Woninginspecties en opleveringen
Woninginspecties worden telefonisch gedaan. Van vertrekkende bewoners vragen wij de sleutels bij Baston Wonen in een dichte enveloppe voorzien van het adres in de brievenbus (Mercurion 20 Zevenaar) te doen waarop wij op eigen gelegenheid de woning zullen inspecteren. De woningbezichtingen zijn aangepast. Als de woning leeg is wordt 1 kandidaat uitgenodigd om op eigen gelegenheid de woning te bezichtigen. Huurcontracten worden wel op kantoor getekend waarbij strikte veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Maximaal 2 personen per contract en bij hoesten, niezen en/of koorts vindt de afspraak niet plaats.

Onderhoud aan woningen
We bekijken per onderhoudsproject wat nog door kan gaan en welke werkzaamheden we moeten uitstellen. De huurders van Baston Wonen waar dit voor geldt informeren wij hierover.

Tijdelijke maatregelen
Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot nader bericht.

We rekenen op uw begrip en danken u voor uw medewerking.