Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

De negen huurwoningen aan de Helmingshaag in deelgebied de Stede in Groot Holthuizen zijn woensdag 25 mei opgeleverd. Wethouder Hans Winters en Paul van Roosmalen, directeur-bestuurder van Baston Wonen, overhandigden in het bijzijn van de nieuwe bewoners, buren en samenwerkingspartners symbolisch de eerste sleutel aan Jan en Lucie Janssen.

Betaalbaar huren in Groot Holthuizen
Begin februari startte KlokGroep in opdracht van Baston Wonen met de bouw van negen betaalbare huurwoningen.
De huurprijs van de royale huurwoningen met drie slaapkamers en een zolderverdieping bedraagt € 633,= per maand. De woningen zijn bijna energieneutraal en aangesloten op een warmtenet. Dit draagt bij aan betaalbare woonlasten.

Opleveren na 66 werkdagen
In slechts 66 werkbare dagen na de start van de bouw zijn de woningen opgeleverd. De materialen zijn vooraf in een fabriek tot elementen gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats werden getransporteerd en verwerkt.

Meer sociale huurwoningen bouwen
Baston Wonen wil de komende jaren de nieuwbouwproductie opschroeven om zo in de toenemende vraag naar betaalbare huurwoningen te voorzien. Met de gemeente Zevenaar zijn we in gesprek over meerdere locaties in de gemeente Zevenaar waar we zo snel mogelijk extra sociale huurwoningen kunnen realiseren.
Door goede samenwerking en creatief te denken, zetten we hier met elkaar de schouders onder.