Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Bram Lipsch nieuwe directeur-bestuurder Baston Wonen

Op 1 oktober aanstaande start Bram Lipsch bij Baston Wonen als nieuwe directeur-bestuurder. Hij neemt hiermee de taken over van de waarnemend directeur-bestuurder Paul van Roosmalen.
Baston Wonen haalt een directeur-bestuurder met ervaring in de volkshuisvesting in huis. Bram Lipsch is directeur-bestuurder bij Jutphaas Wonen in Nieuwegein. Hij kent de regio waarin Baston Wonen werkzaam is goed.

 

Samen vooruit
De raad van commissarissen, het managementteam, de ondernemingsraad en de huurdersvereniging waren unaniem in hun keuze en zijn blij met de nieuwe directeur-bestuurder. wij zien in Bram Lipsch de inspirerende, daadkrachtige en koersvaste maatschappelijke ondernemer die samen met het team van Baston Wonen zich gaat inzetten voor de grote uitdagingen die te toekomst vraagt. Een corporatie die samen met huurders en samenwerkingspartners werkt in het hart van de Zevenaarse samenleving en daarvoor staat.

We hebben alle vertrouwen dat Bram samen met de medewerkers verder kan bouwen aan prettig en betaalbaar wonen in de gemeente Zevenaar.

 

Bram Lipsch: “De opgave waar Baston Wonen voor staat vind ik een enorm aansprekende uitdaging. Met het koersplan “Samen vooruit” heeft Baston Wonen een duidelijke visie op het aanpakken van de volkshuisvestelijke opgaven in de gemeente Zevenaar. Hier wil ik me vol overtuiging aan verbinden. Ik kijk ernaar uit om met de medewerkers en met alle partners van Baston Wonen, onze ambities te realiseren en samen te werken aan goed wonen. Dat ik de gemeente Zevenaar goed ken, is een prachtige bijkomstigheid.