Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Ben je starter en heb je vragen over een huurwoning?

Baston Wonen doet op 29 september, 19:30 uur mee aan een online starterscafé georganiseerd door Floqz. Floqz is een organisatie die woningzoekenden en woningaanbieders samen brengt om informatie te delen en een betere match tussen vraag en aanbod te krijgen. Tijdens het starterscafé kunnen woningzoekende starters hun algemene woonvragen stellen aan gemeente, makelaar, hypotheekverstrekker en Baston Wonen.

De woonvragen kunnen overal over gaan:
- wat kan ik lenen? 

- waar vind ik woonruimte?

- hoe verkrijg ik urgentie?

- wat komt er voor nieuwbouw aan?

Het Starterscafé is een digitale sessie, via Zoom. Ben je starter en heb je een woonvraag? Schrijf je dan in voor het Starterscafé op de website van Floqz. https://floqz.nl/geplande-woonevents/ . Klik op “+” achter het betreffende Starterscafé en er verschijnt een inschrijfformulier met bijbehorende tekst. Nadere inlogcodes en instructies rondom deelname volgen.

Digitale gesprekskamers 
Na een centrale aftrap, gaan de deelnemers uiteen in digitale gesprekskamers. Baston Wonen heeft haar eigen room met woningzoekenden die daarop hebben ingeschreven.

Persoonlijke vragen
Tijdens het starterscafé geven we algemene informatie. Heb je vragen over jouw specifieke persoonlijke situatie, neem dan contact op met ons op via de collega’s van Klantenservice helpen je graag.