Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Baston Wonen bouwt 30 verplaatsbare (flex)woningen met langdurige kwaliteit aan de Reisenakker in Zevenaar

Met de bouw van 30 duurzame flexwoningen op de locatie Reisenakker levert Baston Wonen eind van het jaar een bijdrage aan de grote vraag naar betaalbare huurwoningen in Zevenaar. Dit doet zij door het toevoegen van woningen voor starters, statushouders en andere een en tweepersoonshuishoudens.  

Baston Wonen en de gemeente Zevenaar hebben de haalbaarheidsfase van het plan afgerond. In nauwe samenwerking is gekeken naar geschikte locatie(s) en de procedures rond het stedenbouwkundig plan. Dit heeft bijgedragen aan de gewenste versnelling van deze woningbouw.

Betaalbaar wonen en een fijn (t)huis
In het ontwerp van Barli is gekozen voor kwaliteit: een prettige aansluiting bij de directe omgeving en een hoogwaardige uitstraling.
Efficiënter en duurzamer bouwen, zorgen voor betaalbaar wonen en een fijn huis.

Woningen en ligging
De woningen van 402 met een huurprijs van € 650,43 zijn praktisch ingedeeld en comfortabel. Het nieuwe woonplan wordt een combinatie van grondgebonden en gestapelde woningen (2 woonlagen). De studio’s hebben een eigen entree, woonkamer/keuken en een afgesloten slaapkamer. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en verbinding met de buitenomgeving. De woningen worden uitgevoerd met onderhoudsarme materialen. De beschikbare woningen worden op een later moment aangeboden via www.entree.nu

Gezamenlijke buitenruimte
De binnentuin van het plan, gelegen tussen de woningen, biedt een belangrijk meerwaarde voor de leefbaarheid, het is dé plek om elkaar te ontmoeten.De gezamenlijke buitenruimte wordt ingericht in samenwerking met de toekomstige bewoners.

Tijdens een informatiebijeenkomst op 28 maart 2024 zijn de omwonenden meegenomen in de plannen.

Vanuit de visie ‘Samen doen waar we goed in zijn’ zijn Hagemans Vastgoedonderhoud en LA Architecten Ingenieurs betrokken geweest bij het woningconcept van Barli.