Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Betaalbaar en prettig (samen)wonen

Betaalbare huurwoningen,
In de nabijheid van het dorpshart van Babberich bouwt MorgenWonen, woonlabel van VolkerWessels in opdracht van Baston Wonen 12 woningen met twee slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Dat de woningen bijna energieneutraal zijn (BENG+), draagt bij aan betaalbare woonlasten.

Start bouw
De voorbereidingen voor de bouw zijn gestart. De verwachting is dat de nieuwe bewoners rond de zomerperiode de sleutel in ontvangst kunnen nemen.

Informatie over de verhuur
In de loop van 2024 maken we de spelregels voor de toewijzing bekend en worden de woningen waarop gereageerd kan worden te huur aangeboden op www.entree.nu

Middag Oost
Veluwezoom Verkerk heeft voor Middag Oost fase 3 een integraal plan gemaakt. Naast 12 huurwoningen die Baston Wonen bouwt, komen er in het plan ook rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige én vrijstaande woningen,

Meer woonoplossingen
De vraag naar betaalbare huurwoningen blijft groot.
Met de gemeente Zevenaar, collega corporaties en samenwerkingspartners blijft Baston Wonen in gesprek over verschillende woonoplossingen.

Startsein
Op 8 november ondertekenden Bram Lipsch, directeur-bestuurder van Baston Wonen en MorgenWonen de contractstukken voor de bouw van de 12 huurwoningen.