Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Baston Wonen is aangesloten bij het KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector). Dit is hét landelijke kwaliteitscentrum voor en door woningcorporaties.  KWH helpt corporaties om samen met huurders te werken aan goede dienstverlening. Dat doet het KWH door de waardering van huurders voor de dienstverlening van hun corporatie te onderzoeken.

 

 

Huurt u een woning bij Baston Wonen? Dan kunt u een email ontvangen of u kunt gebeld worden (ook 's avonds tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur) met de vraag om een vragenlijst in te vullen. Het is uw keuze of u hieraan deelneemt. Natuurlijk stellen we het erg op prijs als u deelneemt. Als u een e-mail ontvangt, dan is deze verzonden door DESAN. Dit is het onderzoeksbureau met wie het KWH samenwerkt. U kunt ervan uitgaan dat er zorgvuldig met uw gegevens wordt omgaan. Uw gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en uw antwoorden blijven anoniem tenzij u zelf toestemming geeft om uw gegevens voorzien van naam en adres met ons te delen. Meer over privacy van uw gegevens leest u in ons privacy statement.

Baston Wonen heeft het keurmerk KWH-Huurlabel.
Wanneer huurders tevreden zijn, de dienstverlening volledig is onderzocht en een onafhankelijke commissie het onderzoek en de resultaten heeft bekeken, dan krijgt een corporatie dit keurmerk toegekend. Corporaties die het keurmerk hebben, blijven de waardering van hun huurders onderzoeken. Blijkt dat de waardering voor de dienstverlening niet meer voldoende is, dan kan een corporatie het keurmerk ook weer kwijtraken. Zo kunt u er zeker van zijn dat een corporatie met het keurmerk KWH-Huurlabel goede dienstverlening biedt. Zodat u zorgeloos kunt huren.