Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Niet tevreden over Baston Wonen?

Baston Wonen probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u een keer niet tevreden bent over onze dienstverlening. Of dat u vindt dat u niet juist behandeld bent door een medewerker van Baston Wonen.

Heeft u een klacht?
Laat het ons dan weten. We lossen het graag samen met u op.

Betreft het een lopend reparatieverzoek waar u een vraag of opmerking over heeft?
Dan kunt u contact opnemen met de Klantenservice via telefoonnummer 0316 - 58 03 58 of stuur een email naar info@baston.nl

Onderaan deze pagina vindt u het klachtenformulier. Hierin kunt u aangeven waar u ontevreden over bent. Onze klachtencoordinator neemt de klacht in behandeling en neemt contact met u op om samen te bekijken wat er nodig is om tot een oplossing te komen.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier?
Onze collega's van de Klantenservice helpen u graag. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30u op telefoonnummer 0316 - 58 03 58. Of stuur een mail naar info@baston.nl

Wilt u een reparatieverzoek indienen?
Daar is een apart formulier voor dat u hier vindt.

Helaas lukt het niet altijd om samen tot een oplossing te komen. Blijft u ontevreden over de dienstverlening van Baston Wonen? Dan kunt u een klacht indienen bij een onafhankelijke klachtencommissie.

U kunt in eerste instantie terecht bij de Klachtencommissie Woningcorporaties regio Arnhem. Op hun website leest u welke stappen u in dat geval kunt zetten.

Bent u daarna nog niet tevreden over de afhandeling van de klacht? Dan kunt u bij de Huurcommissie terecht. Zij kunnen u ook helpen bij een verschil van mening over de huurprijs, servicekosten of onderhoud.

 

 

KLACHTENFORMULIER

LET OP
Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

UW GEGEVENS