Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Huurwoning zoeken

Bent u op zoek naar een huurwoning, parkeerplaats of garage?  Baston Wonen biedt haar vrijkomende huurwoningen, parkeerplaatsen en garages aan via Entree. ( www.entree.nu )

Huurprijs > € 763,47 (vrije sector woningen)
De woningen met een huurprijs boven € 763,47 worden één keer geadverteerd via Entree. Mochten er geen reacties zijn dan gaat de woning aansluitend in de verhuur bij Heilbron Makelaardij in Zevenaar.

 

Bent u op zoek  naar een woning, schrijft u zich in als woningzoekende. Dat kan als u 18 jaar of ouder bent en de Nederlandse nationaliteit heeft of een geldige verblijfstitel.
U kunt zich inschrijven op de website van Entree.

Wat is een verblijfstitel
Iedereen die in Nederland woont of zich in Nederland vestigt, heeft een verblijfstitel. Hierin staat bijvoorbeeld dat u de Nederlandse nationaliteit heeft of wat uw verblijfsstatus is. Dit kunt u aantonen met een geldig identiteits- of verblijfsdocument. Voor meer informatie over uw verblijfstitel kunt u contact opnemen met de gemeente waar u staat ingeschreven.

Inschrijven bij Entree is gratis.

Baston Wonen verhuurt circa 4000 woningen in de gemeente Zevenaar waaronder de kernen Babberich en Oud Zevenaar en buurtschap Ooy.

Geadverteerde woningen worden via Meettijd of Loting verhuurd.

Op een woning via Loting reageerden in 2021 gemiddeld 183 woningzoeking. Op een woning die via meettijd is verhuurd reageerden in 2021 gemiddeld 116 woningzoekenden.

 

Woningtype Gemiddelde meettijd 2021
Benedenwoning 22,1 jaar
Bovenwoning 13,8 jaar
Eengezinswoning 19,5 jaar
Flatwoning met lift 26,8 jaar
Flatwoning zonder lift 21,6 jaar

HAT-eenheid voor een en twee persoonshuishoudens

5,0 jaar
Woningtype met voorrang 55+ Gemiddelde meettijd 2021
Benedenwoning 22,3 jaar
Eengezinswoning 31,5 jaar
Flatwoning met lift 28,1 jaar

In de woningadvertenties op Entree.nu vindt u de voorwaarden om voor een woning in aanmerking te komen. Belangstellenden leveren onder andere een verhuurdersverklaring aan waarop staat of er sprake is (geweest) van overlast of openstaande vorderingen.

Een woningcorporatie is in beginsel vrij om te bepalen met wie zij een huurovereenkomst aangaat binnen de wettelijke voorwaarden. Baston Wonen heeft het recht een woning niet aan te bieden of een voorlopige aanbieding in te trekken als er een gerechtvaardigde vrees is voor huurachterstand of ovelast.