Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Koopwoningen

Gezien de grote vraag naar sociale huurwoningen in de gemeente Zevenaar willen wij onze huurwoningen beschikbaar houden voor mensen met een laag inkomen. Het is daarom slechts in uitzonderlijke situaties mogelijk om een huurwoning te kopen.

Alleen in uitzonderlijke situaties verkopen wij een woning aan een huurder. Het gaat dan om een woning in een blok of complex waar de rest van de woningen niet van Baston Wonen is.

Is een deel van de woningen van Baston Wonen en een deel niet, kijk dan naar de woningen naast uw woning. Zijn deze niet van Baston Wonen, dan kunt u een verzoek indienen voor het kopen van uw woning.

Wij maken vervolgens een afweging of u de woning kunt kopen op basis van ons vastgoed- en woningmarktbeleid en financiƫle consequenties.

Nee, bij uitzondering kan er een woning via reguliere verkoop via Heilbron Makelaardij aangeboden worden. Wij verkopen geen woningen onder voorwaarden zoals bij Koopgarant.

U kunt uw woning aan ons te koop aanbieden indien de woning in een blok of complex ligt waar de rest van de woningen al van Baston Wonen is.

Alleen in uitzonderlijke situaties verkopen wij een woning. Het gaat dan om een woning in een blok of complex waar de rest van de woningen niet van Baston Wonen is. De woning wordt verkocht door Heilbron Makelaardij.

Heilbron Makelaardij verzorgt de verkoop van woningen van Baston Wonen. Ze zijn bereikbaar via 0316-580860 of zevenaar@heilbronmakelaardij.nl