Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

0316 - 58 03 58 | info@baston.nl |

Reparatie melden

Heeft u een van onderstaande storingen zoals aan uw cv-ketel (waaronder radiatoren of thermostaat), gasgevelkachel, mechanische ventilatie of rookmelder van Baston Wonen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Energiewacht via telefoonnummer 088 - 555 3000. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. U belt dus niet met Baston Wonen.
Met uitzondering van de woningen Helmingshaag 15 t/m 29

Woningen (als de installatie van Baston Wonen is)
- Centrale verwarmingsketel (c.v.-ketel)
- Gevelkachel
- Warmtepomp
- Climarad
- Mechanische ventilatie (boxen)
- Wtw-box (warmteterugwinning)
- Rookmelder
- Warmwaterboiler
- Geisers
- E-boilers
- Zonnepanelen

Bedrijfsonroerengoed (als de installatie van Baston Wonen is)
- Centrale verwarmingsketel (c.v.-ketel)
- (Gas) Warmtepomp
- Verdelers/verzamelaars (pompen, kleppen, regeltechniek)
- Hydrofoors
- Zonnepanelen

Is er iets stuk in uw woning of in het gebouw waar u woont? Wie is verantwoordelijk voor welke zaken? U leest het in de brochure "Wie doet wat"?

“Sober maar doelmatig”
We kiezen de komende jaren voor een beperkte verhoging van de huren omdat we zien dat het voor steeds meer mensen moeilijker wordt om de huur op te brengen. Daarom proberen we onze uitgaven zo laag mogelijk te houden en zijn we kritisch op wat we uitgeven. Ook ten aanzien van onderhoud zijn we soberder. We doen alleen wat echt nodig is. Natuurlijk zijn onze woningen heel, netjes en veilig. Maar luxe oplossingen of extra’s vallen daar niet onder.

.

U kunt heel eenvoudig zelf uw reparatieverzoek doorgeven en inplannen via https://mijn.baston.nl/reparatieverzoek/

Heeft u hulp nodig bij het plannen van een reparatieverzoek?
Deze video laat u stap voor stap zien hoe dit moet https://drive.google.com/file/d/17OvyQseGbdfj0OuDwVJaxziMYQ9OpavY/view

Heeft u storing aan uw centrale verwarmingsinstallatie, gasgevelkachel of gashaard (waaronder radiatoren of thermostaat)? Neemt u dan rechtstreeks contact op met Energiewacht via telefoonnummer 088 - 555 3000. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend.

Uitzondering: woont u aan een (nieuwbouw)woning aan de Helmingshaag 15 t/m 29 dan belt u voor uw radiator en thermostaat het telefoonnummer van Baston Wonen 0316-58 03 58. Buiten werktijden wordt u doorgeschakeld naar de meldkamer.

Een glasschade kunt u als huurder van Baston Wonen zelf doorgeven aan Samenwerking Glasverzekering telefoonnummer: 0800 - 0226100, keuzenummer 3. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. De schade wordt door hen afgehandeld.